Transport masini

Compania noastra efectueaza non-stop servicii de tractari auto profesionale pe platforma si transport autoturisme intern si international. parcul auto de care dispunem se incadreaza la cele mai inalte standarde, asigurand transportul masinilor dvs. in conditii de siguranta deplina oriunde in tara sau strainatate. Investitiile facute in echipamente de ultima generatie precum si grija fata de client ne recomanda ca o companie care merita increderea si atentia a dvs.
In serviciul de asistenta rutiera sunt puse la dispozitia clientilor urmatoarele servicii:
» Tractarea autoturismului 24 h din 24 h;
» Incarcarea si descarcarea autovehiculului in conditii de siguranta;
>Fotografierea avariilor apărute in urma accidentelor
>Consilierea clientului in legatura cu actele premergetoare
» Gasirea si programarea pentru reparatii intru-un service specializat;
» Asigurarea autovehiculului transportat;
» Transportul persoanelor din masina la destinatia ceruta.

Aceste servicii sunt prestate cu autocamioanele din dotare, prin personal calificat si amabil, accentul punându-se permanent pe cresterea calitatii serviciilor prin instruire si dotare tehnica.
Asistenta Rutiera: in urma unui accident sau a unei defectiune minora care poate fi remediata pe loc( ex: pana, infundare filtru motorina, sau avand la dispozitie piese pe stoc si la comanda necesare pentru micile defectiuni) fara a mai fii necesara tractarea , noi suntem cei care intervenim pentru a va oferi ajutor 24h din 24h, 7 zile din 7 zile.
Va punem la dispozitie si un serviciu online de comenzi.